NORMATIVA BÀSICA

2017-11-18

1. La inscripció està oberta als majors de 16 anys.

2. Els menors de 18 anys caldrà que omplin una autorització per part del seu tutor/a legal.

3. Tots els participants tenen l'obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l'organització i dels jutges de la cursa. En cas de desobeir directrius de seguretat indicades per l'organització, el corredor serà desqualificat de la prova.

4. Tots els participants tenen l'obligació d'assistir i de comunicar alcontrol més proper qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

5. Els corredors que decideixin retirar-se d'una cursa hauran de comunicar-ho a l'organització a través del control més proper al lloc de la retirada i passar per meta.

6. El corredor és el responsable de validar els temps de pas i de meta fent visible el seu dorsal o fent ús del sistema de cronometratge que l'organitzador estableixi.

7. És responsabilitat dels participants portar l'equip i material adequat per cada una de les curses. També és responsabilitat de cada participant l'haver obtingut els coneixements teòrics i pràctics necessaris per poder participar a les curses, així com del seu propi estat físic.

8. Els participants estan obligats a portar el dorsal facilitat per l'organització. Aquest es portarà en un lloc visible a la part davantera del cos durant tota la prova i no es podrà doblegar ni retallar.

CENTRE EXCURSIONISTA DE SÚRIA. Plaça St.Joan,costat piscines.
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Som-hi!