UN RECORREGUT CARACTERÍSTIC

2017-11-04

Els qui ja han tastat aquesta cursa, la defineixen com una cursa tècnica i exigent. Més d'un ha posat els peus a Súria pensant que els números dels desnivells estaven exagerats i després...

El terreny que envolta Súria, a tocar de l'inici de la Serra de Castelltallat, fa que disposem d'uns pendents que no tenen res a envejar a moltes de les curses emmarcades al Pirineu.

Es tracta d'una cursa amb un primer quilòmetre i mig totalment urbà, però no exempt de desnivell. Ja es tradicional la pujada i baixada al casc antic de Súria (amb una meta volant premiada); això serveix en part per estirar la cursa, tenint en compte que la majoria del recorregut forestal transcorre per corriols.

Les pujades principals de la cursa estan marcades com si d'una "Paris-Roubaix" es tractés. A l'inici de cada un dels corriols principals de pujada, trobareu un cartell on us indica la distància i el desnivell que heu d'afrontar. La traca final, la pujada del filat, suposa afrontar més de 300m de desnivell positiu en un quilòmetre.

CENTRE EXCURSIONISTA DE SÚRIA. Plaça St.Joan,costat piscines.
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Som-hi!